Tandyras SARMAT ATAMAN
Original price was: 599.00 €.450.00 €Current price is: 450.00 €.
Komplektacija:
- Tandyras (Tandoor) – 1 vnt.
- Iešmai – 12 vnt.
- Žarsteklis – 1 vnt.
- Semtuvėlis (žarijoms) – 1 vnt.
Išmatavimai:
- Sienelės storis: 5 – 6 cm
- Bendras aukštis: 107 cm
- Aukštis be dangčio: 78 cm
- Angos diametras: 34 cm
- Diametras: 61 cm
- Svoris: 145 +-5 kg
Pristatymas:
- Itin greitas pristatymas (pristatome „iki durų“ vos per 2-5 d. d.)!
Priežiūra ir sauga:
Tandoor krosnelė nereikalauja ypatingos priežiūros. Ji pati išsivalo kiekvieną kartą ją uždegus. Išorėje esančius nešvarumus galima pašalinti minkštu drėgnu skudurėliu.
- Nenaudokite abrazyvinių šepečių.
- Anglies negalima gesinti vandeniu: Tandoor turi atvėsti.
- Laikykite po apsauginiu dangčiu.
- Maistą dėkite ir išimkite su specialiomis pirštinėmis.
Jos apsaugo nuo nudegimo.Karščiui atsparios pirštinės (komplekte — 2 vnt.)
Tandoor krosnelė džiaukitės visą sezoną! Gaminkite joje ištisus metus.
Žiemą galioja speciali šildymo taisyklė:
– Kad Tandoor nesutrūkinėtų dėl temperatūrų skirtumo, kaitrą didinkite kuo tolygiau.
– Baigę kepti ir atvėsinę Tandoor, uždenkite jį dangčiu.
Turime
Prekės aprašymas
Išmatavimai:
- Sienelės storis: 5 – 6 cm
- Bendras aukštis: 107 cm
- Aukštis be dangčio: 78 cm
- Angos diametras: 34 cm
- Diametras: 61 cm
- Svoris: 145 +-5 kg
Komplektacija:
Tandyras (Tandoor)– 1 vnt., iešmai – 12 vnt., žarsteklis, semtuvėlis žarijoms.
Tandoor Ataman
Atamanas yra stepių žmonių lyderis. Atamanas visada nusileisdavo, jei dalyvaudavo byloje. Tai taip pat galima priskirti tandyrui. Jam priskiriamas pagrindinis vaidmuo ruošiant mėsą, žuvį, sviesto produktus, grybus, vaisius ar daržoves. Jis labiau tinka kaip stacionari maisto ruošimo vieta.
Kaip ruošti maistą tandyro keptuvėje
1. Nuimkite dangtį ir į vidų įdėkite malkų. Malkų kiekis priklauso nuo konkretaus patiekalo (iešmelių, vištienos ar žvėrienos skerdienos, žuvies, daržovių) ir nuo valgio dalyvių skaičiaus. Todėl malkų perdangos aukštis gali būti nuo 1/3 iki 1/2 “Tandoor” tūrio.
2. Ištraukite pūtiklį, uždegkite malkas neuždarydami dangčio ir eikite prisijungti prie draugų prie stalo. Esant didžiausiam karščiui, ypač pirmą kartą uždegus, Tandoor skleis “spragtelėjimo” garsą. Atsiras plonų įtrūkimų. Neišsigąskite, tai yra norma. Viryklė per juos kvėpuoja.
3. Kai malkos sudegs ir nuo vidinio sienelių paviršiaus išnyks suodžiai (vidinės “Tandoor” sienelės bus baltos) – “Tandoor” yra paruošta išdėlioti maistą. Jūsų darbas – pakabinti iešmus su iešmais, kebabais ar kitais produktais, uždaryti dangtį ir ventiliatorių ir vėl prisijungti prie draugų. Jums nereikia nieko sukti.
4. Jums reikia kontroliuoti kepimo laiką. Jei tai grybai-daržovės, jums užteks 3-5 min. žuvis bus paruošta per 10-12 min, iešmeliai – per 12-15 min.
5. Jei norite, kad atsirastų traški plutelė, likus 3-5 min. iki kepimo pabaigos reikia atidaryti orpūtę ir dangtelį (dangtelį), ir fizikos dėsniai šią problemą išspręs papildoma oro trauka.
6. išimkite paruoštą patiekalą, padarykite naują skirtuką ir tęskite linksmybes!
Priežiūra ir sauga
Tandoor nereikalauja ypatingos priežiūros. Ji pati išsivalo kiekvieną kartą ją uždegus. Išorėje esančius nešvarumus galima pašalinti minkštu drėgnu skudurėliu. Nenaudokite abrazyvinių šepečių. Anglies negalima gesinti vandeniu: Tandoor turi atvėsti. Laikykite po apsauginiu dangčiu. Maistą dėkite ir išimkite su specialiomis pirštinėmis. Jos apsaugo nuo nudegimo.
Tandoor džiaukitės visą sezoną. Gaminkite joje ištisus metus. Žiemą galioja speciali šildymo taisyklė. Kad Tandoor nesutrūkinėtų dėl temperatūrų skirtumo, kaitrą didinkite kuo tolygiau. Baigę kepti ir atvėsinę Tandoor, uždenkite jį dangčiu.
Pristatymas – 2-5 d. d.